Vastuullisuus

Broman Group vastuullisena toimijana

Broman Group on suomalainen perheyritys, joka toimii yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Olemme jo vuosia olleet Suomen suurimpia veronmaksajia. Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme, ja otamme huomioon parhaalla mahdollisella tavalla: henkilöstömme, asiakkaamme, muut sidosryhmämme, yhteiskuntamme ja ympäristömme. Vastuullisesta toiminnasta ovat osoituksena Broman Groupille myönnetyt useat tunnustukset.

Yhteiskuntavastuu

Broman Group tukee vuosittain erilaisia järjestöjä, hankkeita ja yhteistyökohteita. Haluamme kannustaa ihmisiä urheilullisen, terveellisen ja turvallisen elämän pariin sekä tukea heikommassa asemassa olevia. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme yhteiset toimintatavat ja arvot. Olemme tukeneet muun muassa seuraavia kohteita:

 

 

 

 

Henkilöstövastuu

Broman Group on voimakkaasti toimintaansa kehittävä suomalainen työnantaja ja uusien työpaikkojen rakentaja. Työskentelemme henkilökuntamme kanssa yhdessä kehittääksemme toimintaamme. Koulutamme henkilöstöämme, valmennamme esimiehiämme, seuraamme säännöllisesti työilmapiiriä, tarjoamme hyvät työolosuhteet, huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja kannustamme henkilöstöämme liikkumaan. Päämääränämme on taata turvallinen työpaikka koko henkilöstölle.

Asiakasvastuu

Teemme asiakkaidemme puolesta vastuullisia valintoja jo valikoimapäätöksiä tehtäessä. Voimme välillisesti vaikuttaa siihen, millaisia valintoja kuluttajat tekevät. Valikoimassa ei myöskään ole elinkaareltaan lyhytikäisiä tuotteita. Käsittelemme takuuasiat ja vahinkojen korvaamiset asiakasta ymmärtäen, ja teemme takaisinvedot laittaen asiakkaidemme turvallisuuden etusijalle.

Sidosryhmävastuu

Meille on tärkeää toimia vastuullisesti sidosryhmiemme kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja odotamme sitä vastavuoroisesti. Varmistamme, että toimintamme täyttää kaikki viranomaisten vaatimukset, ja edellytämme samaa myös sopimuskumppaneiltamme. Meille laatu tarkoittaa ennen kaikkea tuoteturvallisuutta ja toimitusketjun vastuullisuutta. Valikoimakehityksessä panostamme laadukkaisiin ja kestävästi tuotettuihin raaka-aineisiin.

Ympäristövastuu

Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistämme eko- ja energiatehokkaita kokonaisuuksia, ja näin toimia vastuullisesti ympäristön näkökulmasta. Ekotehokkuuttamme on kehitetty aurinkosähköllä, maalämmöllä ja jäähdytyksellä. Esimerkiksi kaikkien Broman Groupin aurinkovoimaloiden tuotettu sähkö vuodessa on yhteensä yli miljoona kilowattituntia, mikä vastaa noin 50 sähkölämmitteisen omakotitalon vuotuista sähkönkulutusta. Tuotettu aurinkosähkö hyödynnetään lähes 100-prosenttisesti kiinteistöjen omassa käytössä.

Lue lisää Broman Groupin vastuullisesta toiminnasta täältä.