Vastuullisuus

Broman Group on suomalainen perheyritys, joka toimii yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Olemme jo vuosia olleet Suomen suurimpia veronmaksajia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Broman Groupille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Broman Groupissa tätä palvelua tuottaa noin 2000 työntekijää. Vastuullisesta toiminnasta ovat osoituksena myös Broman Groupille myönnetyt useat tunnustukset.

Yhteiskuntavastuu: Tuemme terveellistä elämää ja heikommassa asemassa olevia

Broman Group tukee vuosittain erilaisia järjestöjä, hankkeita ja yhteistyökohteita. Haluamme kannustaa ihmisiä urheilullisen, terveellisen ja turvallisen elämän pariin sekä tukea heikommassa asemassa olevia. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme yhteiset toimintatavat ja arvot. Olemme tukeneet muun muassa seuraavia kohteita:

 

 

 

 

Henkilöstövastuu: Hyvää työelämää nuoresta asti

Broman Group on voimakkaasti toimintaansa kehittävä suomalainen työnantaja ja uusien työpaikkojen rakentaja. Henkilöstötutkimuksemme tulokset ovat kaupan alan keskiarvojen yläpuolella ja henkilöstömme kuvaa työnantajaansa sanoilla luotettava, reilu ja kehittyvä. 

Koulutamme henkilöstöämme, tarjoamme hyvät työolosuhteet, huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja kannustamme henkilöstöämme liikkumaan. Päämääränämme on taata turvallinen työpaikka koko henkilöstölle.

Kaupan ala tarjoaa monelle nuorelle ensimmäisen kokemuksen työelämästä ja sen lainalaisuuksista. Meille on kunnia-asia, että näistä kokemuksista muodostuu positiivisia. 

Asiakasvastuu: Turvallisuus ja tarkoituksenmukaisuus näkyy valikoimassa

Teemme asiakkaidemme puolesta kestäviä valintoja jo valikoimapäätöksiä tehdessämme. Näin voimme välillisesti vaikuttaa siihen, millaisia valintoja kuluttajat tekevät. Meille laatu tarkoittaa ennen kaikkea tuoteturvallisuutta ja toimitusketjun vastuullisuutta. Monet valikoimamme tuotteet, kuten akut ja runkopantilliset varaosat, ovat kierrätettävissä kauttamme. Käsittelemme takuuasiat asiakasta ymmärtäen ja teemme tuotteiden takaisinvedot laittaen asiakkaidemme turvallisuuden etusijalle.

Sidosryhmävastuu: Edellytämme vastuullisuutta kumppaneiltamme 

Meille on tärkeää toimia vastuullisesti sidosryhmiemme kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja odotamme sitä myös kumppaneiltamme. Varmistamme, että toimintamme täyttää kaikki viranomaisten vaatimukset, ja edellytämme samaa myös sopimuskumppaneiltamme. Valikoimakehityksessä panostamme laadukkaisiin ja kestävästi tuotettuihin raaka-aineisiin.

Ympäristövastuu: Kiinteistöissä ympäristövastuu huomioidaan jo suunnittelupöydällä

Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistämme eko- ja energiatehokkaita kokonaisuuksia, ja näin toimia vastuullisesti ympäristön näkökulmasta. Ekotehokkuuttamme on kehitetty aurinkosähköllä, maalämmöllä ja jäähdytyksellä. Esimerkiksi kaikkien Broman Groupin aurinkovoimaloiden tuotettu sähkö vuodessa on yhteensä yli miljoona kilowattituntia, mikä vastaa noin 50 sähkölämmitteisen omakotitalon vuotuista sähkönkulutusta. Tuotettu aurinkosähkö hyödynnetään lähes 100-prosenttisesti kiinteistöjen omassa käytössä. Lue lisää syksyn 2022 energiansäästötoimenpiteistämme vuosikertomuksestamme.

 

Tässä tuoreimpia uutisiamme vastuullisuudesta