Liity parhaiden joukkoon

Broman Group on voimakkaasti toimintaansa kehittävä suomalainen työnantaja ja uusien työpaikkojen rakentaja. Työskentelemme henkilökuntamme kanssa yhdessä kehittääksemme ja vahvistaaksemme toimintaamme. Etsimme muutosmyönteisiä ja positiivisen asenteen omaavia osaajia rakentamaan tulevaisuuden palveluistamme entistä parempia.

Haemme osaavaa ja aktiivista henkilökuntaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Kaupan ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia myös erilaisissa kaupan toimintaa tukevissa hallinnon ja logistiikan työtehtävissä. Työtehtävästä riippumatta meitä kaikkia yhdistää asiakaspalveluhenkisyys ja omatoimisuus sekä kiinnostus kehittää omaa osaamistaan.

Tarjoamme työntekijöillemme loistavan mahdollisuuden kasvaa kanssamme moniosaajiksi sekä kaupan alan ammattilaisiksi. Voit tutustua Broman Groupiin työnantajana tarkemmin täällä.

Jatkamme kasvutarinaamme, joten jos et nyt löydä sopivaa paikkaa itsellesi, voit laittaa meille avoimen työhakemus. Kerro, millaista työtehtävää haet, niin olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä. Mitä yksityiskohtaisemmin kuvaat toiveitasi, koulutustasi ja työkokemustasi, sitä paremmin voimme ottaa hakemuksesi huomioon. Lisääthän hakemukseen kuvasi, ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lähetä avoin työhakemus tästä.

Avoimet työpaikat