14.11.2017

Kotimainen yleisurheilun huippusarja tunnetaan jatkossa nimellä Motonet GP

Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina

Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) pääyhteistyökumppanina ja laajentaa näkyvyyttään yleisurheilussa. Kotimainen yleisurheilun huippusarja tunnetaan ensi kesänä nimellä Motonet GP. Motonetin ja SUL:n sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle. Sopimus tuo suomalaisille yleisurheilijoille huomattavan määrän tukea sekä urheilijatukena että Motonet GP:n palkintorahoina.

− Olemme olleet tyytyväisiä SUL:n yhteistyösopimuksen tuomaan näkyvyyteen ja halusimme lisätä panostusta luontevalla tavalla. Motonet GP -nimikkosarja tuo uuden elementin mukaan sopimukseemme, sanoo Broman Group -konsernin hallituksen puheenjohtaja Eero Broman.

− Kotimaisen yleisurheilun tv-katsojaluvut ovat huippuluokkaa, mutta haluamme kasvattaa lajin suosiota nuorempien katsojien keskuudessa. Laajentuva yhteistyö Motonetin kanssa antaa siihen mahdollisuuden, kiittelee Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

Nuoret mukaan viiden kilpailun sarjaan

Motonet GP kilpaillaan ensi kesänä Espoossa (13.6.), Kuortaneella (23.6.), Joensuussa (4.7.), Lapinlahdella (28.7.) ja Lappeenrannassa (22.8.).

− Sarja uudistuu monella tapaa. Jokaisessa kilpailussa on 2−3 huippulajia, joihin tulee erityisen tasokas urheilijakaarti. Muissa lajeissa lähtökohtana on, että lajin kotimaan kärki on paikalla, Mäkelä sanoo.

− Jokaiseen kilpailuun tulee myös useampia nuorten lajeja. Meillä on vahvoja ikäluokkia nousemassa. Nuoret, nousevat tähdet kiinnostavat yleisöä ja Motonet GP tarjoaa nuorille huipputason kilpailuolosuhteet, Mäkelä jatkaa.

Uusia tuulia on kesällä luvassa myös tapaan, jolla Motonet GP:n televisioiva Yle välittää ja seuraa kotimaista yleisurheilua.

Lisätietoja:

Broman Group Oy, hallituksen puheenjohtaja Eero Broman, p. 044 033 0200, eero.broman@bromangroup.fi

Takaisin uutisiin.