14.4.2018

Motonet laajeni Kaarinaan

Motonet laajeni Kaarinaan ja avasi tavaratalonsa lauantaina 14.4. klo 9.00 osoitteessa Varastomiehenkatu 4. Uuden autoilijan palvelukeskuksen yhteyteen sijoittuvat Motonet-tavaratalo, Motonet-korjaamo, Motomaatti-palvelupiste ja Motopesu-itsepalvelupesu. Rakennuskokonaisuuden pinta-ala on n. 5200 neliötä, josta myymäläpinta-alaa on 2700 neliötä. Motonet on suomalainen perheyritys, jolla on yhteensä 32 tavarataloa, joista 31 sijaitsee Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa.

‒ Motonetin Kaarinan tavaratalo on erinomaisella liikepaikalla Krossin yritysalueella Turun naapurissa. Kaarinan ja sen lähialueilla on paljon harrastavia tee-se-itse -ihmisiä, joita pystymme palvelemaan monipuolisesti, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.

Kaarinan tavaratalo palvelee Turun itäpuolen asiakkaita, jotka tulevat mm. Kaarinan, Liedon, Littoisten, Piikkiön, Paimion, Paraisten ja Nauvon alueilta. Krossin yritysalue on aktiivinen yli 200 yrityksen ja reilun 1500 työntekijän toimiva yritysalue E18-moottoritien kuutosliittymässä Turun naapurissa. Se on kehittynyt parin vuosikymmenen aikana monipuoliseksi yritysalueeksi. Avajaisia vietetään viikon ajan myös Salon ja Turun tavarataloissa, www.motonet.fi

‒ Asiakkaamme löytävät helposti kattavan tarjontamme ja oheispalvelut, kuten Motomaatti-testaus- ja palveluaseman sekä yrittäjävetoisen Motonet-korjaamon, Korjaamo J & J Kaarina Oy. Tavaratalo sijaitsee paikassa, jonka ohitse liikkuu paljon mökkeilijöitä ja veneilijöitä. Pystymme tarjoamaan heille kattavan valikoiman tarvikkeita nikkarointiin, kalastukseen ja veneilyyn. Työllistämme 25 kokoaikaista työntekijää sekä muutamia osa-aikaisia, sanoo Motonet Kaarinan tavaratalopäällikkö Jaakko Virtanen.

Lisätietoja:

Motonet Oy, toimitusjohtaja Antti Tiitola, p. 050 648 72, antti.tiitola@motonet.fi
Motonet Oy, tavaratalopäällikkö Jaakko Virtanen, p. 044 419 0581, jaakko.virtanen@motonet.fi

Motonet Kaarina

Takaisin uutisiin.