Yhtiöt

Motonet

Motonet on vahvasti kasvava autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä vapaa-ajan tuotteiden erikoisliikeketju. Autoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden lisäksi palvelevemme monipuolisesti niin veneilijöitä, kalastajia kuin kodinremontoijiakin. Kovaa vauhtia laajeneva tavaratalojen verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle sekä Viroon ja Ruotsiin saakka. Motonetin verkkokaupassa ostoksia voi tehdä helposti paikkaan ja aikaan katsomatta.
www.motonet.fi

AD VaraosaMaailma

AD VaraosaMaailma on osa kansainvälistä AD-ketjua, johon kuuluu tuhansia varaosaliikkeitä sekä autokorjaamoja monissa maissa. AD VaraosaMaailman valikoima tarjoaa kattavasti halki Suomen alkuperäisvaraosat, autotarvikkeet sekä työkalut. AD VaraosaMaailma palvelee asiantuntemuksellaan erityisesti alan ammattilaisia: korjaamoja ja erikoisliikkeitä.
www.varaosamaailma.fi

Finntest

Finntest on korjaamolaitteiden maahantuontiyritys. Sen tuo maahan ja myy laadukkaita koneita ja laitteita sekä järjestää asennus-, koulutus- ja huoltopalveluja Suomessa.
www.finntest.fi

Broman Logistics

Broman Groupin liiketoimintojen voimakkaan kasvun on mahdollistanut Broman Logistics. Sen logistiikkakeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä ja Keravalla lähellä Helsinkiä. Logistiikkakeskukset palvelevat Motonetin ja AD VaraosaMaailman myymälöitä optimoimalla näiden ostot, maahantuonnin ja varastoinnin.
www.bromanlogistics.fi

Broman Yhtiöt

Broman Yhtiöt on erikoistunut kiinteistöjen hallintaan. Se toimii asiantuntijana erilaisten kiinteistökohteiden kehittämishankkeissa tavoitteenaan löytää kiinteistöjen käyttäjien tarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Broman Yhtiöt hallitsee koko kiinteistökehitysprosessin: kohteen etsinnän, rahoituksen, suunnittelijoiden ja rakentajien hankkimisen, kohteen rakennuttamisen sekä asiantuntevien valvojien järjestämisen. Yrityksen tuloksellisuus näkyy toimivina tiloina käyttäjille ja kasvavina tuottoina sijoittajille.

Broman Yhtiöt aktiivisesti etsii, myy ja vuokraa kiinteistökohteita, kuten tuotanto- ja varastorakennuksia, liikehuoneistoja ja myymälöitä. Perusteellisen tarvekartoituksen jälkeen kohteen käyttötarkoitusta voidaan muokata tai jatkojalostaa juuri oikeanlaiseksi. Tarvittaessa on mahdollista myös kartoittaa sopivat tontit ja vastata koko rakentamisen vaiheista avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää Broman Yhtiöistä.