Palkinnot ja tunnustukset

Broman Group on saanut vuosien aikana useita palkintoja ja tunnustuksia menestyksekkäästä toiminnastaan.

Hyvinkään kaupungin energiatehokkuuspalkinto 2023

Hyvinkään kaupungin, Hyvinkään Yrittäjien ja Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin järjestämässä energiatehokkuuskilpailussa palkittiin vuonna 2023 Broman Logistics Oy. Hyvinkään logistiikkakeskus on kilpailun järjestäjien mukaan erinomainen esimerkki siitä, miten suunnitelmallisella energiaseurannalla ja energiatehokkuustyöllä saavutetaan tuloksia.

Sisälogistiikan Innovaatio -palkinto 2022

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2022 Sisälogistiikan Innovaatio -palkinnon saaja on Broman Group Oy. Tuomaristo arvosti päätöksessään sitä, kuinka merkittävästi Broman Group on konsernina panostanut juuri sisälogistiikan kehitykseen. Huomionarvoista on sisälogistiikan ja sen kehityksen suuri rooli koko konsernin laajenemisessa ja kehittymisessä. 

Suomen paras myyntiorganisaatio vuonna 2021

Motonet Oy on Suomen paras myyntiorganisaatio 2021 -kilpailun voittaja. Aktiivisuus, asiakaslähtöisyys ja avuliaisuus toimivat osaavan ja motivoituneen henkilöstömme ohjenuorana. Valinta Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi kertoo koko organisaatiomme onnistuneen tässä. Kilpailun pääjärjestäjä on Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. 

Vuoden Perheyrittäjä 2017

Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Eero ja Harri Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa. Tuomaristo vakuuttui omistajaperheen pitkäjänteisestä työstä yrityksen kehityksen ja kasvun eteen.

Vuoden perheyritys 2015

Broman Group Oy on valittu vuoden 2015 perheyritykseksi. Valinnan takana on Perheyritysten liitto. Valintaa perustellaan muun muassa sillä, että yritys on selkeästi perheyritys ja se on tehnyt investointeja myös vaikeina aikoina.

Vuoden perheyritys Euroopassa 2013

Broman Group palkittiin Campden European Family Business 2013 -palkinnolla Top Family Business of the Yearâ -sarjassa. Erittäin monipuolisin kriteerein käytävän kisan voitto vuoden parhaana perheyrityksenä on merkittävä tunnustus, joka kohdistuu koko yritykseen.

Pohjois-Karjalan Maakunnan kehittäjä 2011

Joensuulainen Bromanin yrittäjäperhe on valittu Pohjois-Karjalan Maakunnan kehittäjäksi 2011. Bromanit tunnetaan aktiivisina toimijoina yritystensä kautta sekä vahvoina kulttuurin, urheilun ja maanpuolustustyön vaikuttajina. Maakunnan kehittäjä -palkinto luovutettiin Pohjois-Karjalan maakuntaliiton järjestämän uuden vuoden vastaanoton yhteydessä Lieksassa. Palkinnon vastaanottivat Väinö H. ja Riitta Broman, Harri ja Heli Broman, Eero ja Taina Broman sekä Anna-Liisa ja Taito Ala-Poikela.

Kaupan alan kasvuyritys 2009

Ernst & Young Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville kasvuyrittäjille. Se rohkaisee kasvuhakuiseen, vastuulliseen yrittäjyyteen ja kannustaa yrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan.

Vuoden valtakunnallinen yrittäjä 2000

Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto on julkinen tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Palkinnolla halutaan korostaa oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle ja samalla yksityisen yrittäjyyden arvostusta yhteiskunnassamme. Yrittäjät arvostavat palkintoa erityisesti siksi, että he kokevat sen huomionosoitukseksi koko yrittäjäkunnan taholta. Palkintoa on jaettu vuodesta 1968 lähtien. Palkittavat yritykset valitsee vuosittain lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Yrittäjäin Fennian edustajat.