Teot puhuvat puolestaan

Broman Group on saanut vuosien aikana useita palkintoja ja tunnustuksia menestyksekkäästä toiminnastaan. Tällä sivulla voit tutustua niistä merkittävimpiin.

Väinö H. Broman, Eero ja Harri Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella

Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Eero ja Harri Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa. Tuomaristo vakuuttui omistajaperheen pitkäjänteisestä työstä yrityksen kehityksen ja kasvun eteen.Suomen EY Entrepreneur of the Year -kilpailun finaali päättyi näyttävästi perjantaina 3. marraskuuta 2017 Helsingissä järjestettyyn juhlagaalaan, jossa jaettiin tunnustuspalkintoja menestyville yrittäjille.

Broman Group vuoden 2015 perheyritys Suomessa

Broman Group Oy on valittu vuoden 2015 perheyritykseksi. Valinnan takana on Perheyritysten liitto. Valintaa perustellaan muun muassa sillä, että yritys on selkeästi perheyritys ja se on tehnyt investointeja myös vaikeina aikoina.

Broman Group vuoden 2013 perheyritys Euroopassa

Broman Group - Vuoden Perheyritys 2013

Kuvassa vasemmalta: Patrick Folla, Deputy Head of Societe Generale Private Banking, Eero Broman Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja (2. sukupolvi), Outi Broman (Eeron tytär, 3. sukupolvi), David Bain, Editorial Director, CampdenFB

Broman Group palkittiin Campden European Family Business 2013 -palkinnolla ”Top Family Business of the Year” -sarjassa. Erittäin monipuolisin kriteerein käytävän kisan voitto vuoden parhaana perheyrityksenä on merkittävä tunnustus, joka kohdistuu koko yritykseen.

– Olemme rakentaneet menestyksekkään ja hienon yrityksen yhdessä henkilökuntamme kanssa, kertoo taustoista Eero Broman, Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Broman Group pärjäsi kyseisessä kilpailussa nimekkäässä seurassa. Muissa sarjoissa oli ehdokkaina muun muassa Miele, Swatch, H&M, Versace Group ja Lego Group.

– Tuntuu hyvältä saada tällainen tunnustus, etenkin kun tietää millaisia tunnettuja ja menestyneitä toimijoita Euroopassa oli tavoittelemassa samaa palkintoa kanssamme, iloitsee konsernin toimitusjohtaja Harri Broman.

Broman Group palkittiin vuonna 2009 Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2009 -kilpailussa kaupanalan kasvuyrityksenä. Vuonna 2000 Broman Group sai valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon.

Broman Group perustettiin vuonna 1965 nimellä Pielisensuun Auto. Autojen varaosa- ja tarvikemyyntiin erikoistunut Broman Group on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Kuusi vuotta sitten yritys teki loikan ostamalla itseään suuremman Motonet Oy:n. Tällä hetkellä yritys työllistää 900 henkeä, ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli liki 205 miljoonaa euroa.

Linkki kilpailun järjestäjän tiedotteeseen:

http://www.campdenfb.com/article/campdenfb-announces-winners-its-second-family-business-awards

Maakunnan kehittäjä 2011 -palkinto

Joensuulainen Bromanin yrittäjäperhe on valittu Pohjois-Karjalan Maakunnan kehittäjäksi 2011. Bromanit tunnetaan aktiivisina toimijoina yritystensä kautta sekä vahvoina kulttuurin, urheilun ja maanpuolustustyön vaikuttajina.

Maakunnan kehittäjä -palkinto luovutettiin Pohjois-Karjalan maakuntaliiton järjestämän uuden vuoden vastaanoton yhteydessä Lieksassa loppiaisaattona 5. tammikuuta. Palkinnon vastaanottivat Väinö H. ja Riitta Broman, Harri ja Heli Broman, Eero ja Taina Broman sekä Anna-Liisa ja Taito Ala-Poikela.

Vuoden Valtakunnallinen Yrittäjä 2000

Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto on julkinen tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Palkinnolla halutaan korostaa oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle ja samalla yksityisen yrittäjyyden arvostusta yhteiskunnassamme. Yrittäjät arvostavat palkintoa erityisesti siksi, että he kokevat sen huomionosoitukseksi koko yrittäjäkunnan taholta.

Palkintoa on jaettu vuodesta 1968 lähtien. Palkittavat yritykset valitsee vuosittain lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Yrittäjäin Fennian edustajat.

Kaupan alan kasvuyritys 2009

Ernst & Young Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville kasvuyrittäjille. Se rohkaisee kasvuhakuiseen, vastuulliseen yrittäjyyteen ja kannustaa yrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan.

Suomen Entrepreneur of the Year -kilpailun johtaja Mikko Rytilahti toteaa palkinnon perusteluissa seuraavasti:

Bromanin yrittäjäkolmikolla on todella ammattimainen ote yritystoimintaan. Yhtiö on valinnut kilpailijoistaan poikkeavan strategian ja hionut toimintakonseptinsa huolella. Vaikuttava ja kannattava kasvu ei ole sattumaa, vaan huolellisen suunnittelun ja työn tulosta. Yritys on onnistunut uimaan vastavirtaan taantuman nakertamilla vähittäiskaupan markkinoilla, mikä on hieno saavutus. Omistajat pyrkivät johtamaan yritystä ihmisläheisellä tyylillä ja ovat laajentuneet pääosin tulorahoituksen turvin.”